Mobilierul de baie realizat la comanda a devenit o dorinta tot mai mare a romanilor. Indiferent ca au de mobilat o baie de apartament sau o baie generoasa, tot mai multe persoane prefera sa apeleze la un producator de mobila cunoscut care sa le realizeze corpurile pe comanda.

Un prim avantaj pentru care oamenii aleg mobila de baie la comanda, in defavoarea celei intalnita in showroom-uri, este faptul ca au posibilitatea sa-si personalizeze mobilierul asa cum doresc ei. Pornind de la nunatele dorite, pana la dimensiunile corpurilor si designul lor, clientii opteaza pentru mobilierul facut dupa bunul lor plac. Chiar daca, de multe ori, este mai comod sa cumparam mobila de-a gata, direct din magazin, dorinta de a fi propriul designer de mobilier de baie primeaza in majoritatea cazurilor.

Daca doresti sa-ti faci mobila de baie la comanda trebuie sa urmezi cativa pasi simpli.
In primul rand trebuie sa stii ce vrei exact. Fa-ti o schita, discuta si cu ceilalti membrii ai familiei, stabiliti necesitatile clare si abia apoi treceti la treaba.
Urmeaza sa gasiti un producator bun si serios, disponibil sa va viziteze acasa, sa ia dimensiunile comenzii, sa va ofere sfaturi si solutii avantajoase. Din tonul si sinceritatea/deschiderea producatorului in cauza va veti da seama daca el este cel mai potrivit pentru dvs.
Foarte important, in realizarea mobiliei de baie la comanda, este stabilirea tuturor detaliilor inca de la inceput. Aspecte legate de materialul folosit, de sistemele de prindere/inchidere, detalii legate de transportul, montajul si timpul de realizare al pieselor de mobilier. Toate trebuie clarificate inainte de a incheia acordul.
Orice aspect neclar, orice dorinta pe care o aveti, trebuie comunicata producatorului in timp util.

Mobila de baie realizata la comanda poate fi complexa sau simpla. O comanda complexa inseamna corpuri de mobilier realizate dintr-un material delicat (precum lemnul natural, bambusul etc.) care necesita o atentie mai mare si care implica costuri ridicate. Mobila de baie simpla, realizata din PAL melaminat, cu design clasic, poate fi realizata intr-un timp mai scurt si implica costuri mai mici. Indiferent de varianta pe care o alegeti, trebuie sa stabiliti clar, de la bun inceput, aceste detalii si costuri cu producatorul in cauza.